Landstede Groep

Je diploma ophalen - DRIVE-IN

Dit jaar was een examenjaar wat wij allemaal niet snel zullen vergeten. In een onzekere tijd examen doen, terwijl de regels voortdurend veranderden. De examenkandidaten van 2020 hebben een heel bijzondere prestatie verricht.

Nu is de middelbare schooltijd voltooid. Wij nodigen hiervoor de examenkandidaten met hun dierbaren uit om het behalen van het diploma te vieren!

Dit zal geheel in stijl zijn met wat we de afgelopen periode allemaal met elkaar hebben meegemaakt. Met een knipoog naar het drive-in tijdperk en onze huidige toestand van de wereld.

Natuurlijk is de diplomering dit jaar anders. We houden ons aan de RIVM-richtlijnen die er zijn. Echter een bijzondere lichting, verdient een bijzonder afscheid. Daarom krijgt elke klas een aparte diploma-uitreiking. Deze zal buiten plaatsvinden. Wij hebben van de gemeente toestemming gekregen om een drive-in voor de school te organiseren.

Iedere eindexamenkandidaat mag met 1 auto met daarin familie naar de diplomering komen. Wil je met een bijzonder voertuig komen, dan is het verstandig om dit door te geven aan info@ichthusdronten.nl. De ruimte voor parkeerplaatsen is namelijk beperkt.

Omdat iedere geslaagde maar 1 auto met genodigden kan meenemen, is de diploma-uitreiking ook te volgen op een webinar in onze eigen digitale omgeving (zie mail webinar).

Hieronder vind je een kaart, zodat je een beeld krijgt van de aanrijroute. Er zijn voldoende verkeersregelaars aanwezig waardoor iedereen snel, veilig en gemakkelijk kan parkeren.

Vlak voor de drive-in diplomering verzamelen we in een grote stoet aan de Copernicuslaan (de begintijd op de uitnodiging is de verzameltijd aan de Copernicuslaan). We hebben de parkeerplaatsen voor de school zo ingericht, dat iedereen makkelijk kan parkeren. Iedere auto heeft dan goed zicht op het podium.

De diplomering is buiten en dat maakt het kwetsbaar voor weersomstandigheden. Bij regen zitten jullie dan droog in de auto. Het is echter aannemelijker dat het die dagen behoorlijk warm kan zijn. Houd er rekening mee, dat de temperatuur in de auto dan kan oplopen.

Jullie krijgen wat te drinken en versnaperingen aangeboden.

De eindexamenkandidaten zullen we vragen om op het podium te komen voor hun afscheid. Natuurlijk 1 voor 1 en op anderhalve meter.

Wij hopen op deze wijze op een onvergetelijke, passende en veilige manier afscheid van jullie te kunnen nemen.

Tot op de diploma-uitreiking!

DIDI-commissie

 

(Diplomering Ichthus Drive-In)

Voor verdere vragen: info@ichthusdronten.nl

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer:
088-8507330

Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10

Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.