Landstede Groep

Diplomering

Diplomering 2021: Ichthus Dronten Airlines

Dit jaar was wederom een examenjaar wat wij allemaal niet snel zullen vergeten. In een onzekere tijd examen doen, terwijl de regels voortdurend veranderden. De examenkandidaten van 2021 hebben een heel bijzondere prestatie verricht.

Nu is de middelbare schooltijd voltooid. Wij nodigen daarom de examenkandidaten met hun dierbaren uit het behalen van het diploma te vieren!

Natuurlijk is de diplomering dit jaar anders. Een bijzondere lichting verdient absoluut een bijzonder afscheid. Daarom krijgt elke klas een aparte diploma-uitreiking. Dit zal geheel in stijl zijn met wat we de afgelopen periode allemaal met elkaar hebben meegemaakt. Met een knipoog naar het drive-in tijdperk en onze huidige toestand van de wereld. We houden ons aan de RIVM-richtlijnen die er zijn. Eventuele aanpassingen zijn te vinden op deze site.

Dinsdag 6 juli

5H

17:00 autorij opstellen. Start 17:15 tot 18:30 uur

5J

19:15 autorij opstellen. Start 19:30 tot 20:30 uur

Woensdag 7 juli

6P  19:15 autorij opstellen. Start 19:30 tot 20:30

 

Donderdag 8 juli

4 E

17:00 autorij opstellen. Start 17:15 tot 18:30 uur

4F

19:15 autorij opstellen. Start 19:30 tot 20:30 uur

De diplomering zal buiten plaatsvinden. Wij hebben van de gemeente toestemming gekregen om een drive-in voor de school te organiseren.

Iedere eindexamenkandidaat mag met 1 auto met daarin ook de gasten naar de diplomering komen.  Wil je met een bijzonder voertuig komen, dan is het verstandig om dit door te geven aan mevrouw Martens: lmartens@ichthusdronten.nl. De ruimte voor parkeerplaatsen is namelijk beperkt.

Omdat er voor iedere geslaagde maar 1 parkeerplaats beschikbaar is, is de diploma-uitreiking ook te volgen op een webinar in onze eigen digitale omgeving. De linkjes hiervoor krijg je nog toegestuurd via de mail.

Vlak voor de drive-in diplomering verzamelen we in een grote stoet aan de Copernicuslaan (de begintijd [boardingtijd] op de uitnodiging is de verzameltijd aan de Copernicuslaan). Zie rode pijl op de foto hieronder. Daar kan je jouw uitnodiging/ticket laten zien en krijg je toegang tot de diplomering. We hebben de parkeerplaatsen voor de school zo ingericht, dat iedereen makkelijk kan parkeren. Hieronder staat een kaart, zodat je een beeld krijgt van de aanrijroute. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om iedereen snel, veilig en gemakkelijk te laten parkeren.

De diplomering is buiten en dat maakt het kwetsbaar voor weersomstandigheden. Bij regen zit je droog in de auto en met behulp van een paraplu kan je alsnog droog staan. Het is echter aannemelijker dat het die dagen behoorlijk warm kan zijn. Hou er rekening mee, dat de temperatuur in de auto dan kan oplopen.

Je krijgt drinken en versnaperingen aangeboden voor 4 personen per auto.

De eindexamenkandidaten zullen we vragen om op het podium te komen voor hun afscheid (één, voor één en natuurlijk op anderhalve meter).

Wij hopen op deze wijze op een onvergetelijke, passende en veilige manier afscheid van jullie te kunnen nemen.

Tot op de diploma-uitreiking!

DIDI-commissie

(Drive-In Diplomering Ichthus)

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer:
088-8507330

Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10

Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.