Landstede Groep

4 april thema-avond 'Pubers in huis, hoe houd je het gezellig?'

13-03-2019

Praten met pubers lijkt wel een vak apart. “Ben ik nou gek of hoe zit het?”, is een veel gehoorde vraag van ouders met pubers. Met het bereiken van de puberleeftijd, lijken de mogelijkheden om contact met je puber te hebben sterk te veranderen. Je dient rekening te gaan houden met nieuwe ervaringen en stemmingswisselingen. De vraag is: “Hoe houden we het gezellig?”

Het antwoord wordt op 4 april gegeven door Marina van der Wal, zij is naast opvoeddeskundige in onder meer het tv programma ‘Koffietijd’ ook co-auteur van ‘Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek’. 

Op donderdag 4 april 2019 organiseert de ouderraad namelijk een speciale thema-avond voor alle ouders, met Marina als gastspreker. De lezing die zij verzorgt heeft als onderwerp “Puber in huis, hoe houd je het gezellig”. Marina is een specialist op het onderwerp opvoeden van pubers, maar ook moeder en ervaringsdeskundige.

U kunt binnenlopen vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur. Graag nodigen wij u uit voor deze avond. U kunt zich via de button hieronder aanmelden. 

Locatie: Jupiterweg 25, Dronten

Klik hier om u aan te melden voor de thema-avond | 4 april 2019

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden, maar er is een beperkt aantal plaatsen. Vol is ook echt vol!

Graag tot ziens op 4 april!

Met vriendelijke groet,
Ouderraad Ichthus College

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer:
088-8507330

Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10

Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.