Landstede Groep

Charlie en de Chocoladefabriek op het Ichthus College Dronten

14-07-2022

Afgelopen donderdag was het zover. De leerlingen van het eerste schooljaar van het Ichthus College Dronten voerden de voorstelling Charlie en de Chocoladefabriek op. Een echte familievoorstelling voor jong en oud, gemaakt met de leerlingen van onze school.

Een schooljaar lang hebben drie docenten met uiteindelijk meer dan 70 leerlingen gewerkt aan deze fantastische voorstelling tijdens de module Kunst & Cultuur. Leerlingen konden ervoor kiezen om aan de muziekgroep, theatergroep of decorgroep deel te nemen. Charlie en de Chocoladefabriek is het klassiek verhaal in een nieuw muzikaal jasje. Heidi Hunger kan eten wat ze wil, Joris Teevee verandert van geslacht, de tweeling Violet en Viola Beauderest zijn na het bezoek niet meer de beste omdat ze samensmolten tot een Siamese tweeling en het verwende kind Veruca Peper verandert in een prachtige vlinder.


Het was een zeer geslaagde avond en fijn om ouders ook weer op school te kunnen ontvangen voor deze leuke avond vol cultuur. Het Ichthus College bedankt alle leerlingen voor hun inzet en kijkt uit naar een volgende avond als deze.

Stel je vraag

Contact

Ichthus College Jupiterweg Dronten
Jupiterweg 25
8251 AW Dronten
Telefoonnummer: 088 - 850 7330
E-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Ichthus College Perron Dronten
De Arend 4
8251 GR Dronten
Telefoonnummer: 0321 - 20 90 10
E-mailadres: info@ichthusdronten.nl