Landstede Groep

Goede doel actie Het Perron Dronten levert 1019 euro op

31-01-2018

Ieder schooljaar zetten de leerlingen van Het Perron Dronten zich gezamenlijk in voor het goede doel. Elke klas probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen om te kunnen doneren aan het goede doel en dit jaar was dat het Geert Popkema Jeugdfonds. Alle leerlingen van het Perron Dronten zijn erg fanatiek om zo veel mogelijk geld op te halen. Zowel binnen als buiten school zijn ze er druk mee. Er wordt dan ook een heuse tussenstand bijgehouden op de informatieborden van school zodat iedereen weet wat de voorlopige opbrengst is.

Het Geert Popkema Jeugdfonds is dit jaar het lokale goede doel waar het Perron Dronten zich voor inzet. Een motto van Geert Popkema was: “Geef kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken.”. Kansen initiëren én ondersteunen voor jeugd, daar draait het om bij het fonds. Deze gedachte past goed bij die van Het Perron Dronten en haar leerlingen.

Op 29 januari mocht het Perron Dronten daarom met grote trots een cheque van 1019 euro overhandigen aan het Geert Popkema Jeugdfonds.

Ook een steentje bijdragen aan het Geert Popkema Jeugdfonds of wilt meer informatie? Kijk op https://geertpopkemajeugdfonds.nl/.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer:
(0321) 31 29 32

Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10

Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.