Landstede Groep

Het Perron Dronten - Superschool!

29-01-2021

Natuurlijk zijn wij trots op de titel Superschool voor onze kaderafdeling op het Perron Dronten. Trots dat we bij de 48 horen van de 2447. Maar tegelijk stellen wij onszelf ook de vraag: wat is een superschool?

Gaat dit om het behalen van een 5,5 of hoger te bestempelen als goed en alles wat hieronder komt als niet goed? Cijfers om tot een superschool te behoren zijn hier immers op gebaseerd. Elsevier beoordeelt op feiten als examenfeiten en het aantal zittenblijvers.

Voor ons is een superschool een school waar jij jezelf mag zijn, je gezien en gehoord wordt. Waar je leert om te gaan met teleurstellingen, waar je leert je aan te passen aan de vele veranderingen, waar je leert om te gaan met blijdschap en verdriet. Waar je vrienden en vriendinnen treft en waar je het gesprek voert met jouw docenten over welke keuzes bij jou passen en welke niet. Hoe jij het beste leert en wat jij nodig hebt om jouw schoolbaan tot een succes te maken.

Hoe ontwikkel jij je tot een persoonlijkheid en iemand die zich staande kan houden in onze complexe maatschappij. Deze factoren zijn niet meetbaar, maar voor ons wel belangrijke uitgangspunten bij iedere dag dat wij onze leerlingen op school mogen ontvangen.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer:
088-8507330

Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10

Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.