Landstede Groep

Ichthus Dronten kijkt terug op geslaagd Open Huis!

15-02-2019

Op het Ichthus College hebben we genoten van twee hele geslaagde Open Huizen 6 en 13 februari 2019.

Op 6 februari stonden de deuren van het Ichthus College aan de Jupiterweg open voor alle nieuwsgierige groep 8 leerlingen en hun ouders. Er was van alles te doen: een quiz over de Franse taal, voetballen in de gymzaal, proefjes doen bij NaSk of een tafeltennisbatje figuurzagen. De keuzemodules waren ook aanwezig om te laten zien wat voor activiteiten ze allemaal doen door het jaar heen. Een van de activiteiten bij Kunst & Cultuur was het uitvoeren van een dramavoorstelling. Tijdens beide Open Huizen deden deze eerstejaars leerlingen de uitvoering met veel plezier nog eens dunnetjes over.

Op locatie Het Perron Dronten stond een week later de dag in het teken van het Open Huis. Vanaf 16.00 uur waren ook daar alle groep 8 leerlingen welkom om te komen kijken op de middelbare school. Ook het Almere College was 13 februari vertegenwoordigd. Vooral de praktijklokalen op Het Perron Dronten waren in trek, maar de poffertjes bij binnenkomst deden het ook goed.

We kijken terug op twee hele geslaagde en gezellige avonden. Tot volgend jaar op het Ichthus!

Heb je het Open Huis gemist en wil je de school op een ander moment bezoeken? Je bent altijd welkom!  Neem contact met ons op via info@ichthusdronten.nl of (0321) 31 29 32.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer:
088-8507331

Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10

Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.