Landstede Groep

Ichthus leerlingen halve finalisten in strijd ‘Manager van het Jaar’!

23-03-2018

Het zijn spannende tijden voor een aantal van onze M&O leerlingen. Na vier pittige voorrondes hebben zij de halve finale bereikt van de landelijke Bizzkidz Management Competitie.

Duizenden leerlingen uit Nederland en België zijn vanaf januari de strijd aangegaan om de titel ‘Manager van het Jaar 2018’. Die titel komt nu een stapje dichterbij met de plaats in de halve finale!

Voor het vak M&O hebben 28 leerlingen in groepjes van vier meegedaan. Deze groepjes speelden een competitie tegen negen andere scholen en de winnaars van deze poules gaan door naar de halve finales. De beste tien groepen gaan door naar de landelijke finale. In het verleden hebben we al twee keer eerder een groep in de landelijke finale gehad.

De leerlingen die de halve finale gehaald hebben zijn Florian Sanders, Mirthe Spoelstra, Anthony Schwab, Martijn Kip, Femke van der Elst, Coen van der Wekken, Leroy Bouwknegt en Thijs van Asselt.

De managementgame wordt geheel online gespeeld via www.bizzkidz.nl. Leerlingen vormen het managementteam van hun eigen fictieve onderneming. Zij worden niet alleen geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen in de markt, maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen.

De beste teams gaan door naar de landelijke finaledag op zaterdag 14 april bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam. Daar strijden zij om de titel ‘Manager van het Jaar 2018’ en prachtige prijzen. Of de onze leerlingen tot de finalisten gaan behoren, wordt volgende week bekend gemaakt.

Bizzkidz.nl is een serious game ter bevordering van ondernemerschap in het onderwijs en wordt georganiseerd door BitPress Educatie.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer:
(0321) 31 29 32

Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10

Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.