Landstede Groep

Open Huis Ichthus College

17-01-2018

Kom op woensdag 7 februari of woensdag 14 februari naar het Open Huis van Ichthus College Dronten. Alle bassischoolleerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) zijn van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met het Ichthus College! Tijdens het Open Huis laten we zo veel mogelijk van de school zien en kunnen toekomstige leerlingen alvast kennis maken met onze keuzemodules, die het Ichthus vanaf volgend jaar aanbiedt aan leerlingen van klas 1.

Samen groeien
Op het Ichthus College Dronten kunnen leerlingen het vmbo (ook met lwoo), havo en vwo volgen. Met goed onderwijs in een inspirerend klimaat bereiden we leerlingen voor op een vervolgopleiding of op werk. Goede schoolprestaties zijn voor ons meer dan cijfers. Minstens zo belangrijk vinden wij het ontwikkelen van je competenties en talenten. We willen dat de leerling straks kritisch en zelfstandig in de maatschappij staat en verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en anderen.

Keuzemodules
Door volgend jaar te starten met keuzemodules willen we leerlingen de ruimte bieden om te leren, ervaren én beleven. We dagen de leerlingen uit om binnen hun eigen mogelijkheden het maximale te bereiken en sluiten hierbij aan bij talenten die leerlingen hebben. Deze uitgangspunten komen terug in zes keuzemodules: Sport+, Organiseren & Ondernemen, Internationalisering, TechnoScience, Kunst & Cultuur en Media & Communicatie. Nieuwsgierig geworden? Woensdag 7 februari en woensdag 14 februari staan onze deuren voor iedereen open!

Open Huis data en locaties: W
oensdag 7 februari 2018 (19.00-21.00 uur)

Jupiterweg 25, Dronten            
Niveaus: vmbo tl, havo, atheneum en gymnasium

Woensdag 14 februari 2018 (16.00-20.00 uur)
De Arend 4 (Het Perron Dronten), Dronten        
Niveaus: vmbo bbl en vmbo kbl

Verder is er volop informatie over het onderwijsaanbod en zijn leerlingen en docenten aanwezig om vragen te beantwoorden. Mocht u meer informatie willen over het Open Huis of locaties, dan kunt u dat vinden op www.ichthusdronten.nl.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (0321) 31 29 32
Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10
Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Ons bezoekadres:
Ichthus College Dronten
Jupiterweg 25
8251 AW Dronten

Postadres:
Postbus 67
8250 AB Dronten

 

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.