Landstede Groep

Voorlichtingsavonden groot succes!

21-11-2022

Ook dit jaar waren de voorlichtingsavonden weer een groot succes! Op beide locaties (Het Perron Dronten en Jupiterweg) hebben we de afgelopen weken veel kinderen met hun ouder(s)/verzorger(s) mogen ontmoeten.

Tijdens de voorlichtingsavonden vertelden we onze bezoekers meer over wie wij zijn als school. Welke leerwegen worden waar aangeboden? Waar helpt de mentor/coach mij mee? Hoe ziet mijn rooster eruit? En uit welke modules kan je kiezen? Al deze vragen hebben onze docenten beantwoord. Natuurlijk was er ook ruimte om andere vragen te stellen. 

Op Het Perron Dronten hebben kinderen op de voorlichtingsavonden een opdracht gedaan. Kan je de recepten raden? Weet je welk logo bij welk bedrijf past? Of lukt het jou om een elektromotor te maken? Bij de Jupiterweg was er op de modulemarkt en in het Technolab heel wat te beleven. 

We kijken als school terug op mooie avonden met heel wat goede gesprekken. En we kijken er ook naar uit om de groep 8 leerlingen tijdens de proeflessen en het Open Huis te ontmoeten! Wil je meer weten over de proeflessen en het Open Huis? Klik dan op deze link

Stel je vraag

Contact

Ichthus College Jupiterweg Dronten
Jupiterweg 25
8251 AW Dronten
Telefoonnummer: 088 - 850 7330
E-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Ichthus College Perron Dronten
De Arend 4
8251 GR Dronten
Telefoonnummer: 0321 - 20 90 10
E-mailadres: info@ichthusdronten.nl