Landstede Groep

Vwo 6-leerlingen Ichthus College Dronten in het zonnetje gezet

14-03-2017

4 leerlingen behalen Cambridge Advanced Certificate

Vier leerlingen uit vwo 6 van het Ichthus College Dronten zijn door directeur Gerlof Boersma in het zonnetje gezet vanwege het behalen van hun Cambridge Advanced Certificate. Cambridge is een uitbreiding op het vak Engels van het vwo. Het behalen van het Cambridge Advanced Certificate is een goede aanvulling op het cv van de leerlingen.

Gerlof Boersma heeft de leerlingen toegesproken, waarin hij benadrukte hoe trots het Ichthus College is op leerlingen die deze extra uitdaging aan durven te gaan. Tijdens de Engelse les hebben Elze, Claudette, Chris en Daniel extra geoefend met de stof van het Cambridge examen. Daardoor haalden ze prachtige scores op gevorderd niveau, wat hen in de toekomst zeker zal helpen. De leerlingen hebben als cadeau een boekenbon ontvangen.

Cambridge Advanced Certificate
Het Cambridge Advanced Certificate wordt wereldwijd erkend door meer dan 20.000 universiteiten, overheidsinstellingen en werkgevers en wordt gezien als bewijs van een hoog behaald niveau Engels. Door het certificaat hebben de leerlingen meer kansen bij universiteiten in binnen- en buitenland en op de arbeidsmarkt.

 

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (0321) 31 29 32
Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10
Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Ons bezoekadres:
Ichthus College Dronten
Jupiterweg 25
8251 AW Dronten

Postadres:
Postbus 67
8250 AB Dronten