Landstede Groep

De bovenbouw in de Vakroute

Klas 3 en 4 van het vmbo noemen we de bovenbouw. Daarin kies je het profiel dat het beste aansluit op wat jij later wilt worden. De keuze voor een profiel maak je aan het einde van het tweede jaar. Natuurlijk helpen wij je daar bij. Met Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding vanaf klas 1, advies, persoonlijke gesprekken, informatiebijeenkomsten en door verschillende scholen voor middelbaar beroepsonderwijs te bezoeken begeleiden wij je naar jouw keuze.

Je kunt bij ons kiezen uit drie profielen:

• Zorg & Welzijn
• Economie & Ondernemen
• Produceren, Installeren en Energie (PIE)

In samenwerking met het Almere College bieden we de profielen aan. Elk profiel heeft zijn eigen vakken. Daarnaast krijg je ook algemene vakken, zoals Nederlands, Engels, wiskunde, rekenen, maatschappijleer, LeVo, kunstvakken en lichamelijke opvoeding. Om te zorgen dat je pakket zoveel mogelijk aansluit bij jouw behoeften maak je in klas 2 een keuze voor je profiel en volg je in klas 3 keuzemodules.

Veel praktijk en stage
In de bovenbouw ben je heel praktisch bezig. 14 uur per week besteed je aan het oefenen van beroepsvaardigheden. Ook ga je op stage. Deze stage maakt deel uit van je examen: alleen als je een voldoende haalt voor je stage, mag je meedoen aan het examen.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer:
(0321) 31 29 32

Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10

Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.