Landstede Groep

OPEN HUIS

UPDATE:
Vanwege de lockdown hebben we helaas geen fysiek Open Huis kunnen organiseren maar wel een: 

 ONLINE OPEN HUIS

 Jupiterweg 25 & Het Perron Dronten

Op deze site is nog steeds van alles te zien!

je kunt je ook nog aanmelden voor een individuele rondleiding, persoonlijk gesprek of vragen stellen met het contactformulier via www.tofsteschoolvandronten.nl onze voorlichtingssite en klik daar de voorlichting aan die je wilt volgen.

Voorlichtingsavonden

Wij leren onze leerlingen kritisch en zelfstandig in de maatschappij te staan ​​en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf en anderen. Dit voorbeeld willen wij als school ook geven. Omdat wij het in deze situatie met corona niet verstandig hebben, hebben wij ervoor gekozen de voorlichtingsavonden online te laten plaatsvinden. In november hebben deze 3 online voorlichtingsavonden plaatsgevonden.

 

Bekijk hier de informatiefilmpjes die we tijdens de voorlichtingsavonden hebben! Op de homepage kunt u ook één van de voorlichting terugkijken.

   

Basisschoolbezoeken

De basisscholen die ons nog niet hebben kunnen bezoeken worden -zodra het weer kan benaderd om dit alsnog te organiseren.

Vragen?

Wilt u meer algemene informatie? Mail dan naar info@ichthusdronten.nl

Heeft u een meer specifieke vraag voor de extra ondersteuning die uw zoon / dochter nodig heeft, mail dan naar ondersteuning@ichthusdronten.nl . Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

U mag natuurlijk ook altijd zelfs bellen naar 088-8507330. 

Aanmelden

Het aanmeldformulier komt, in de gemeente Dronten, via de basisscholen naar leerlingen en hun ouder (s) / verzorger (s) toe. Voor leerlingen van buitenaf download het aanmeldformulier hier!

Voor de basisscholen is hier het OnderwijsKundigRapport (OKR) te downloaden.

We hopen snel wat van jou / u te horen of te zien!

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer:
088-8507330

Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10

Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.