Landstede Groep

Voorlichting

Voorlichtingsavonden

Wij leren onze leerlingen kritisch en zelfstandig in de maatschappij te staan en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf en anderen. Dit voorbeeld willen wij als school ook geven. Omdat wij het in deze situatie met corona niet verstandig vonden om fysieke bijeenkomsten te organiseren, hebben wij ervoor gekozen de voorlichtingsavonden online te laten plaatsvinden. In november hebben deze 3 online voorlichtingsavonden plaatsgevonden.

Bekijk hier de informatiefilmpjes die we tijdens de voorlichtingsavonden hebben getoond!

   

Basisschool bezoeken

De basisscholen die ons nog niet hebben kunnen bezoeken worden -zodra het weer kan- benaderd om dit alsnog te organiseren.

Open Huis

In januari organiseren we onze Open Huizen. Ook dan zullen wij uiteraard weer ons best doen om u zoveel mogelijk te laten zien van onze school, de tofste school van Dronten! Op dit moment weten we helaas nog niet welke mogelijkheden we dan hebben binnen de corona maatregelen. Op deze pagina houden we u op de hoogte!

Open Huis locatie Jupiterweg 25

  • Zaterdag 09 januari 2021 van 10.00 - 13.30 uur 

Open Huis locatie locatie het Perron

  • Zaterdag 09 januari 2021

Vragen?

Wilt u meer algemene informatie? Mail dan naar info@ichthusdronten.nl

Heeft u een meer specifieke vraag voor de extra ondersteuning die uw zoon/dochter nodig heeft, mail dan naar ondersteuning@ichthusdronten.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

U mag natuurlijk ook altijd even bellen naar 088-8507330. 

Aanmelden

Het aanmeldformulier komt, in de gemeente Dronten, via de basisscholen naar leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) toe. Voor anderen komt deze binnenkort hier op de site te staan.

We hopen snel wat van jou/u te horen of te zien!

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer:
088-8507330

Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10

Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.