Landstede Groep

Aanmelden

Wil je binnenkort naar het Ichthus College in Dronten? Leuk, maar ook een beetje spannend? Hier kun je vinden hoe je je kunt aanmelden. Heb je vragen? Wij staan voor je klaar!

Voor schooljaar 2023-2024

  • Vraag je leerkracht om ons aanmeldformulier.
  • Laat de invullen door je ouders/verzorgers en ondertekend door een ouder/verzorger EN je leerkracht van de basisschool. Je leerkracht stuurt ook een onderwijskundig rapport (OKR) mee.

Meld je aan vóór 1 maart 2023.

De leerkracht zorgt voor dat beide formulieren tegelijk worden aangeboden bij het Ichthus College Dronten. De plaatsing in welke route je komt, is op het advies van je basisschool.

Woon je buiten de gemeente Dronten?

Dan kun je het aanmeldformulier digitaal invullen, downloaden, printen en ondertekenen. Graag ontvangen we ook dan graag het onderwijskundig rapport (OKR) wat ingevuld is door de leerkracht. Je mag dit sturen naar: Ichthus College Dronten, Jupiterweg 25, 8251 AW, Dronten of naar info@ichthusdronten.nl

Plaatsing:

Wanneer wij de formulieren binnen krijgen bekijken we die zorgvuldig. Je ontvangt van ons een bevestiging van ontvangst. Binnen 6 weken lees je van ons of we jou daadwerkelijk kunnen plaatsen. Er is een optie om deze termijn met 4 weken te verlengen, indien de door ons verkregen informatie nog niet volledig is. We nemen dan contact met je op.

Als extra ondersteuning nodig is, wordt er altijd contact met jou en je ouders/verzorgers opgenomen  om te bespreken of we die benodigde ondersteuning ook echt kunnen bieden. Passend onderwijs wil niet zeggen dat we aan ieder verzoek kunnen voldoen. Belangrijk is om een leerling te plaatsen waar hij echt tot ontwikkeling kan komen. Daar willen we eerlijk in zijn. Maar we willen zeker leerlingen ook kansen bieden. Het advies van de basisschool rond het het niveau, (basis/kader/tl/havo/vwo) hebben we wettelijk gezien te volgen. Als wij denken dat wij niet kunnen bieden wat nodig is gaan we samen met ouders op zoek naar een school waar dat wel kan.

Vragen? 

Bel (088-850 7330) of  mail ons dan gerust. We zien er naar uit je te ontmoeten volgend jaar!

Aanmelden voor huidig schooljaar (2022-2023)?

Natuurlijk kan dat ook vaak nog. Gebruik dan het aanmeldformulier 2022-2023. Neem dan altijd even contact op om de mogelijkheden te bespreken.  

Problemen met invullen? Download dan hier de nieuwste versie van Adobe.  

Stel je vraag

Contact

Ichthus College Jupiterweg Dronten
Jupiterweg 25
8251 AW Dronten
Telefoonnummer: 088 - 850 7330
E-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Ichthus College Perron Dronten
De Arend 4
8251 GR Dronten
Telefoonnummer: 0321 - 20 90 10
E-mailadres: info@ichthusdronten.nl