Landstede Groep

Samen kennismaken met het

Ichthus College Dronten

Een nieuwe school: voor jou en je ouder(s)/verzorger(s) een spannende stap! Om je zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van de school, die bij jou past, kan je op verschillende manieren met onze school kennismaken.

Voorlichtingsavonden

Ook dit jaar zijn er weer verschillende momenten waarop jij samen met je ouder(s)/verzorger(s) onze school kan leren kennen. Dit staat er op de agenda:

  • Voorlichtingsavond 2 op woensdag 22 november 2023 19.00 - 20.30 uur
  • Voorlichtingsavond 3 op donderdag 30 november 2023 19.00 - 20.30 uur

Het programma van onze voorlichtingsavonden begint om 19.00 uur. Vanaf 18.45 uur staan onze deuren voor jou en je ouder(s)/verzorger(s) open. Zien we je binnenkort?

Kijk- en Doemiddag

Op woensdagmiddag 17 januari van 13.30 - 16.00 uur organiseren we een Kijk- en Doemiddag. Deze middag is voor leerlingen uit groep 8 die volgend schooljaar naar de brugklas gaan. Zit je in groep 7, maar ga je vervroegd uitstromen? Dan ben je ook welkom! Aanmelden is verplicht. 

Photo By Shanna Ichthus College2

Kennismaken met onze school

Elk jaar organiseren we meerdere activiteiten, zodat jij onze school goed kan leren kennen. We organiseren een Open Huis, voorlichtingsavonden en een Kijk- en Doedag. We hopen natuurlijk dat je voor onze school kiest. Aanmelden kan via een formulier. Jouw leerkracht krijgt dit formulier van onze collega, maar is ook te downloaden op onze website. 

Als je voor onze school kiest, maak je voor de zomervakantie al kennis met je coach en klas. Dat doen we tijdens de kennismakingsmiddag, vaak halverwege juli. Na de zomervakantie starten we niet gelijk met de lessen, maar organiseren we een introductieweek. In die week zijn er verschillende activiteiten om je coach en klas nog beter te leren kennen. Zo helpen we jou om je snel thuis te voelen bij ons op school. 

3D tour Jupiterweg