Landstede Groep

Werken bij

Van welke kant je het ook bekijkt, bij ons gaat het om mensen. Iedereen die hier werkt, levert een bijdrage aan het onderwijs van onze leerlingen. Dat kan direct voor de klas of indirect als ondersteunend personeel. Vertel ons hoe jij wil bijdragen aan de tofste school van Dronten.

Vacatures

Het Ichthus College Dronten is onderdeel van Landstede Groep en daarom kan je ook op hun website al onze vacature vinden. Benieuwd naar wie wij en onze collega-scholen op zoek zijn? Neem dan een kijkje op: https://www.landstedegroep.nl/werken-bij-landstede-groep/

Zelf kleur geven

In onze visie ben je samen met de leidinggevende verantwoordelijk voor het waarmaken van jouw persoonlijke en organisatorische ambities. Op onze school vinden we daarom eigen verantwoordelijkheid, initiatief en flexibiliteit belangrijk. Jij mag zelf kleur geven aan jouw werk en loopbaan. Om dit te kunnen realiseren krijgen medewerkers onder andere steun van ons eigen opleidingsteam.

Boeiende omgeving

Wij willen de juiste mensen vinden én ervoor zorgen dat zij het naar hun zin hebben op het werk. Een fijne leidinggevende en een goede sfeer op school zijn daarbij belangrijk. Daar zetten wij ons voor in. 

Christelijke identiteit

Wij zijn een open christelijke school waar iedereen welkom is, zolang je maar respect hebt voor elkaar. Dat we christelijk zijn zie je terug in de dagopeningen en vieringen voor onze leerlingen. Je merkt het vooral in hoe we met elkaar omgaan, in ons gedrag dus! 

Functie
Plaats
FTE

Stel je vraag

Contact

Ichthus College Jupiterweg Dronten
Jupiterweg 25
8251 AW Dronten
Telefoonnummer: 088 - 850 7330
E-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Ichthus College Perron Dronten
De Arend 4
8251 GR Dronten
Telefoonnummer: 0321 - 20 90 10
E-mailadres: info@ichthusdronten.nl