Landstede Groep

Werken bij

Van welke kant je het ook bekijkt, bij ons gaat het om mensen. Iedereen die hier werkt, levert direct of indirect een bijdrage aan het onderwijs aan leerlingen. Belangstelling voor groei en ontwikkeling hoort daarom bij ons allen.

Wij willen de juiste mensen vinden én ervoor zorgen dat zij het naar hun zin hebben op het werk. Wij streven daarom naar een goede arbeidsrelatie, om zo ook als werkgever de dagelijkse uitdaging waar te maken: behoren tot de beste scholen van Nederland.

Zelf kleur geven

In onze visie zijn werkgever en werknemer verantwoordelijk voor het waarmaken van de persoonlijke en organisatorische ambities. Wij doen daarom voortdurend een beroep op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en flexibiliteit. Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière. Het doel is om een ​​functie te verhelpen door de eigen kennis, ervaring en interesses. Om dit te kunnen realiseren krijgen medewerkers onder andere steun van ons eigen opleidingsteam.

Boeiende omgeving

Minstens zo belangrijk als een prettige werkomgeving is een goede woonomgeving. De gemeente waarin wij actief zijn biedt dit. Dronten heeft alle voorzieningen en de omliggende gemeenten bieden ongekende rust en ruimte.

Werken bij het Ichthus College Dronten?

Het Ichthus College Dronten valt onder de Landstede Groep. Actuele vacatures zijn te vinden op: https://www.landstedegroep.nl/werken-bij-landstede-groep/

Functie
Plaats
FTE

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer:
088-8507330

Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10

Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.