Landstede Groep

Kennismaken

Om je snel thuis te laten voelen op het Ichthus College Dronten, organiseren we verschillende bijeenkomsten waarin je kennismaakt met de school, klasgenoten en de mentor. Ook voor ouders organiseren we kennismakingsbijeenkomsten, bijvoorbeeld een informatieavond en een kennismakingsgesprek/startgesprek met de mentor.

Kennismakingsmiddag nieuwe leerlingen
Op woensdag 13 juli 2022 staat er een kennismakingsmiddag gepland voor onze nieuwe eerstejaars leerlingen. Tijdens deze dag leer je jouw nieuwe klasgenoten en je mentor vast kennen.

Introductieweek

Uitgebreid kennismaken met je nieuwe school, je klasgenoten, mentor en docenten kan tijdens de introductiedagen. Het schooljaar start met een introductieweek waarin we extra aandacht besteden aan het vormen van een goede sfeer in de groep. Ook maak je tijdens deze week kennis met het schoolgebouw en de regels van het Ichthus College Dronten.

Ouderavond

Voor nieuwe ouder(s)/verzorger(s) organiseren we na de start van het schooljaar een ouderavond. In deze eerste bijeenkomst kunt u kennismaken met de mentor van uw zoon of dochter. Daarna houden we contact, omdat we willen werken aan een zo goed mogelijke samenwerking tussen thuis en school. Er zal met iedere leerling en ouder, jaarlijks een startgesprek gevoerd worden. Daarin maken we duidelijke afspraken over wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten en hoe we met elkaar in voorkomende situaties communiceren.

Stel je vraag

Contact

Ichthus College Jupiterweg Dronten
Jupiterweg 25
8251 AW Dronten
Telefoonnummer: 088 - 850 7330
E-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Ichthus College Perron Dronten
De Arend 4
8251 GR Dronten
Telefoonnummer: 0321 - 20 90 10
E-mailadres: info@ichthusdronten.nl