Landstede Groep

Kennismaken

Om je snel thuis te laten voelen op het Ichthus College Dronten, organiseren we verschillende bijeenkomsten waarin je kennis maakt met de school, klasgenoten en de mentor. Ook voor ouders organiseren we kennismakingsbijeenkomsten, bijvoorbeeld een ouderavond en een kennismakingsavond met de mentor.

Kennismakingsdag
Kennismaken met de toekomstige klasgenoten en mentor kan tijdens een kennismakingsdag in mei of juni. Na je aanmelding voor onze school ontvang je een uitnodiging voor de kennismakingsdag. Tijdens de kennismakingsdag leer je jouw nieuwe klasgenoten en je mentor vast kennen.

ICD 1klein.jpg

Introductieweek
Kennismaken met je nieuwe school, de klasgenoten, de mentor en de docenten kan tijdens de introductiedagen. Het schooljaar start met een introductieweek waarin extra aandacht wordt besteed aan het vormen van een goede sfeer in de groep. Ook maken leerlingen tijdens deze week kennis met de docenten, het schoolgebouw en de regels van het Ichthus College Dronten.

Ouderavond
Voor nieuwe ouder(s)/verzorger(s) organiseren we na de start van het schooljaar (na de eerste week) een ouderavond. Tijdens deze ouderavond komen de start van het schooljaar, de aanschaf van de laptop en het keuzeproces aan de orde.

Kennismaking met de mentor (voor ouders)
Voor nieuwe ouder(s)/verzorger(s) is er aan het begin van het schooljaar een kennismakingsbijeenkomst met de mentor. Aan het begin van het schooljaar ontvangen we de ouder(s)/verzorger(s) van de nieuwe leerlingen. In deze eerste bijeenkomst kunt u kennismaken met de mentor van uw zoon of dochter. Daarna houden we contact, omdat we willen werken aan een zo goed mogelijke samenwerking tussen thuis en school.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer:
(0321) 31 29 32

Telefoonnummer Het Perron Dronten:
(0321) 20 90 10

Ons e-mailadres: info@ichthusdronten.nl

Wilt u uw zoon/dochter ziek of beter melden? Klik dan hier.