Landstede Groep

Werken bij het Ichthus College Dronten

Van welke kant je het ook bekijkt, bij ons gaat het om mensen. Iedereen die hier werkt, levert een bijdrage aan het onderwijs van onze leerlingen. Dat kan direct voor de klas of indirect als ondersteunend personeel. Vertel ons hoe jij wil bijdragen aan de tofste school van Dronten.

Wij willen de juiste mensen vinden én ervoor zorgen dat zij het naar hun zin hebben op het werk. Een fijne leidinggevende en een goede sfeer op school zijn daarbij belangrijk. Daar zetten wij ons voor in. Kom je bij ons werken? Solliciteer dan op één van onze vacatures:

Zoek jij een baan in het onderwijs? Kijk hieronder of er een passende vacature is of stuur een open sollicitatie naar info@ichthusdronten.nl

Het Ichthus College Dronten maakt deel uit van Landstede Groep.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Docent klassieke talen


Aanvang
Na de zomervakantie
Omvang functie
0,3 fte
Sluitingsdatum
31 december 2023
Einddatum
31-07-2024
Locatie
Ichthus College Dronten
Over deze functie

Waar ga je werken?

Op het Ichthus College Dronten hebben we twee locaties. Deze vacature geldt voor de locatie aan de Jupiterweg. Daar geven we elke dag les aan ongeveer 800 leerlingen. Voor onze leerlingen en onze medewerkers is ons motto: leren voor jezelf, doe je samen. Wij bieden voor leerlingen en collega's een uitdagende leeromgeving aan. Een omgeving waar je kan groeien en alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. Of je nu voor de klas staat of een andere rol hebt binnen onze school, samen zorgen we ervoor dat onze leerlingen klaar zijn voor de volgende stap. Dat kan vervolgonderwijs zijn (mbo, hbo of wo) of een baan.

Als medewerker van het Ichthus College merk je dat wij een hechte school zijn. Nieuwe collega’s met frisse ideeën zijn welkom. We horen vaak dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen bij ons op school en daar zijn we blij om. Wil je het ook ervaren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Landstede Groep
Ichthus College Dronten valt samen met Ichthus College Kampen onder een stichting. Als stichting maken we onderdeel uit van de Landstede Groep. Dat is een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Ben jij die bevlogen docent die deel wil uitmaken van een ambitieus team? Vind jij het daarnaast leuk om je in te zetten bij activiteiten van de school? Dan zijn wij van het Ichthus College Dronten op zoek naar jou! Vanaf het schooljaar 2023-2024 start je bij ons als docent Klassieke Talen. Je geeft les aan klas 1 tot en met klas 6 klassieke vorming, Latijn, Grieks en kcv. 

Wat breng je mee?

  • Je geeft persoonlijke aandacht en (coachende) begeleiding aan de leerlingen en jouw lessen zijn blijvend interessant. 
  • Iemand die ook betrokken wil zijn bij schoolse activiteiten die buiten de lessen voor leerlingen de schooltijd maken tot een tijd vol mooie herinneringen.
  • Een afgeronde lerarenopleiding of studerend daarvoor. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband. De cao VO is van toepassing. Je komt te werken in een kleine sectie en komt bij een team met enthousiaste collega’s. We koppelen jou als nieuwe collega aan een docentcoach, op deze manier word je snel wegwijs gemaakt binnen onze organisatie

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Kimberley Borm, teamleider kborm@ichthusdronten.nl

Je motivatiebrief en cv ontvangen wij graag via onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. 

Op de vacature is het actieve plaatsingsbeleid bij boventalligheid van toepassing.

Interne kandidaten hebben voorrang.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer