Landstede Groep

Werken bij het Ichthus College Dronten

Van welke kant je het ook bekijkt, bij ons gaat het om mensen. Iedereen die hier werkt, levert een bijdrage aan het onderwijs van onze leerlingen. Dat kan direct voor de klas of indirect als ondersteunend personeel. Vertel ons hoe jij wil bijdragen aan de tofste school van Dronten.

Wij willen de juiste mensen vinden én ervoor zorgen dat zij het naar hun zin hebben op het werk. Een fijne leidinggevende en een goede sfeer op school zijn daarbij belangrijk. Daar zetten wij ons voor in. Kom je bij ons werken? Solliciteer dan op één van onze vacatures:

Zoek jij een baan in het onderwijs? Kijk hieronder of er een passende vacature is of stuur een open sollicitatie naar info@ichthusdronten.nl

Het Ichthus College Dronten maakt deel uit van Landstede Groep.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Docent Duits


Aanvang
z.s.m.
Omvang functie
ca. 0,5 fte
Sluitingsdatum
31 december 2023
Einddatum
31-07-2024
Locatie
Ichthus College Dronten
Over deze functie

Waar ga je werken?

Op het Ichthus College Dronten hebben wij twee locaties. Deze vacature geldt voor de locatie aan de Jupiterweg. Daar geven we elke dag les aan ongeveer 800 leerlingen. Voor onze leerlingen en onze medewerkers is ons motto: leren voor jezelf, doe je samen. Wij bieden voor leerlingen een uitdagende leeromgeving aan. Een omgeving waar je kan groeien en alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. Of je nu voor de klas staat of een andere rol hebt binnen onze school, samen zorgen we ervoor dat onze leerlingen klaar zijn voor de volgende stap. Dat kan vervolgonderwijs zijn (mbo, hbo of wo) of een baan.

Als medewerker van het Ichthus College merk je dat wij een hechte school zijn. Nieuwe collega’s met frisse ideeën zijn welkom. We horen vaak dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen bij ons op school en daar zijn we blij om. Wil je het ook ervaren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Landstede Groep
Ichthus College Dronten valt samen met Ichthus College Kampen onder een stichting. Als stichting maken we onderdeel uit van de Landstede Groep. Dat is een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een betrokken collega Duits met een tweedegraads bevoegdheid beschikbaar voor circa 0,5 fte. Je gaat de lessen Duits voorbereiden en verzorgen voor de leerlingen van tl-havo-vwo. Je geeft persoonlijke aandacht en (coachende) begeleiding aan de leerlingen en jouw lessen zijn blijvend interessant. 

Wat breng je mee?

Je bent een betrokken collega, die ook een bijdrage levert aan schoolevenementen en andere activiteiten. Daarnaast ben jij een docent die:

  • niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk is;
  • leerlingen kan motiveren om een stapje extra te zetten;
  • gedreven is om mee te bouwen aan onze school;
  • een afgeronde lerarenopleiding heeft of studerend daarvoor.

Ben jij geschikt voor het onderwijs maar nog geen bevoegdheid? Geen zorgen! Deze kun je bij ons halen, wij kijken samen naar de oplossing.

Arbeidsvoorwaarden

  • Aard dienstverband: circa 0,5 fte in een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salarisschaal: afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO.
  • Voor persoonlijke (door)ontwikkeling kunnen medewerkers steun krijgen van ons eigen opleidingsteam.

De sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Onno van Helden per mail: ovanhelden@ichthusdronten.nl. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. 

Op de vacature is het actieve plaatsingsbeleid bij boventalligheid van toepassing.

Interne kandidaten hebben voorrang.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer