Landstede Groep

Werken bij het Ichthus College Dronten

Van welke kant je het ook bekijkt, bij ons gaat het om mensen. Iedereen die hier werkt, levert een bijdrage aan het onderwijs van onze leerlingen. Dat kan direct voor de klas of indirect als ondersteunend personeel. Vertel ons hoe jij wil bijdragen aan de tofste school van Dronten.

Wij willen de juiste mensen vinden én ervoor zorgen dat zij het naar hun zin hebben op het werk. Een fijne leidinggevende en een goede sfeer op school zijn daarbij belangrijk. Daar zetten wij ons voor in. Kom je bij ons werken? Solliciteer dan op één van onze vacatures:

Zoek jij een baan in het onderwijs? Kijk hieronder of er een passende vacature is of stuur een open sollicitatie naar info@ichthusdronten.nl

Het Ichthus College Dronten maakt deel uit van Landstede Groep.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Docent Nederlands


Aanvang
Per direct
Omvang functie
1,0 fte
Sluitingsdatum
31 juli 2024
Einddatum
31-07-2024
Locatie
Ichthus College Dronten
Over deze functie

Waar ga je werken?

Op het Ichthus College Dronten hebben wij twee locaties; locatie Het Perron Dronten: basis-kader en onze locatie aan de Jupiterweg: tl-havo-vwo. Deze vacature geldt onze locatie aan de Jupiterweg. Wij geven elke dag les aan ongeveer 1000 leerlingen. Voor onze leerlingen en onze medewerkers is ons motto: leren voor jezelf, doe je samen. Wij bieden voor leerlingen een uitdagende leeromgeving aan. Een omgeving waar je kan groeien en alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. Of je nu voor de klas staat of een andere rol hebt binnen onze school, samen zorgen we ervoor dat onze leerlingen klaar zijn voor de volgende stap. Dat kan vervolgonderwijs zijn (mbo, hbo of wo) of een baan.

Als medewerker van het Ichthus College merk je dat wij een hechte school zijn. Nieuwe collega’s met frisse ideeën zijn welkom. We horen vaak dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen bij ons op school en daar zijn we blij om. Wil je het ook ervaren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Landstede Groep
Ichthus College Dronten valt samen met Ichthus College Kampen onder een stichting. Als stichting maken we onderdeel uit van de Landstede Groep. Dat is een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands die de lessen voor leerlingen van vmbo-tl/havo/vwo gaat voorbereiden en verzorgen. Tevens lever je een bijdage aan activiteiten binnen het team. Heb je nog niet de juiste papieren? Kom dan het vak van docent leren op de tofste school van Dronten.

Wat breng je mee?

  • Je geeft persoonlijke aandacht en (coachende) begeleiding aan de leerlingen en jouw lessen zijn blijvend interessant. 
  • Iemand die ook betrokken wil zijn bij schoolse activiteiten die buiten de lessen voor leerlingen de schooltijd maken tot een tijd vol mooie herinneringen.
  • Een afgeronde lerarenopleiding of studerend daarvoor. 

We gaan ook graag met je in gesprek wanneer je een overstap naar het onderwijs overweegt of wanneer je de overstap naar juist het VO overweegt. Als je interesse hebt in een deel van de uren, nodigen wij je ook uit om te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

  • Wij zijn op zoek naar iemand voor 1,0 fte.
  • Je krijgt een tijdelijk dienstverband, met een mogelijkheid tot een vast contract.
  • Salarisschaal: afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO.
  • Voor persoonlijke (door)ontwikkeling kunnen medewerkers steun krijgen van ons eigen opleidingsteam.

De sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie over de vacature of de mogelijkheden, neem dan per mail contact op met Annemarie de Jong: jmdejong@ichthusdronten.nlSolliciteren kan tot 12 december via onderstaande sollicitatiebutton. De gesprekken vinden plaats op 15 december, in de middag.

Op de vacature is het actieve plaatsingsbeleid bij boventalligheid van toepassing. Interne kandidaten hebben voorrang.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer