Landstede Groep

Werken bij het Ichthus College Dronten

Van welke kant je het ook bekijkt, bij ons gaat het om mensen. Iedereen die hier werkt, levert een bijdrage aan het onderwijs van onze leerlingen. Dat kan direct voor de klas of indirect als ondersteunend personeel. Vertel ons hoe jij wil bijdragen aan de tofste school van Dronten.

Wij willen de juiste mensen vinden én ervoor zorgen dat zij het naar hun zin hebben op het werk. Een fijne leidinggevende en een goede sfeer op school zijn daarbij belangrijk. Daar zetten wij ons voor in. Kom je bij ons werken? Solliciteer dan op één van onze vacatures:

Zoek jij een baan in het onderwijs? Kijk hieronder of er een passende vacature is of stuur een open sollicitatie naar info@ichthusdronten.nl

Het Ichthus College Dronten maakt deel uit van Landstede Groep.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Docent PIE


Aanvang
Per direct
Omvang functie
0,8 fte
Sluitingsdatum
07 december 2023
Einddatum
31-07-2024
Locatie
Ichthus College Dronten, locatie Het Perron Dronten
Over deze functie

Waar ga je werken?

Op het Ichthus College Dronten hebben wij twee locaties; locatie Het Perron Dronten: basis-kader en onze locatie aan de Jupiterweg: tl-havo-vwo. Deze vacature geldt voor locatie Het Perron Dronten. 

Op het Perron begeleiden we jongeren naar een vervolgopleiding of werk, door ze te helpen bij het (h)erkennen van hun eigen talent en de ontwikkeling daarvan, zodat ze stevig in hun schoenen staan en een bijdrage kunnen leveren aan de wereld om hen heen. Wij bieden persoonlijk onderwijs aan vanuit de gedachte van het talentvol ontwikkelen. Wij kijken met elkaar verder dan de traditionele wegen en richten ons onderwijs in vanuit de gedachte dat iedere leerling/student uniek is. Daarnaast willen wij onze leerlingen en studenten het gevoel geven dat zij gezien en gehoord worden. Binnen ons team creëren wij verschillende mogelijkheden voor leerlingen/studenten om hun doelen te bereiken.

Als medewerker van het Ichthus College merk je dat wij een hechte school zijn. Nieuwe collega’s met frisse ideeën zijn welkom. We horen vaak dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen bij ons op school en daar zijn we blij om. Wil je het ook ervaren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Landstede Groep
Ichthus College Dronten valt samen met Ichthus College Kampen onder een stichting. Als stichting maken we onderdeel uit van de Landstede Groep. Dat is een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

 • Wij zoeken een docent PIE beschikbaar voor 0,8 fte. 
 • Voorbereiden en verzorgen van de lessen voor leerlingen van basis-kader.
 • Wij zijn op zoek naar iemand die naast PIE ook NASK dit is wenselijk geen pré.
 • Bijdrage leveren aan activiteiten binnen het team.

Wat breng je mee?

 • Je geeft persoonlijke aandacht en (coachende) begeleiding aan de leerlingen en jouw lessen zijn blijvend interessant. 
 • Iemand die ook betrokken wil zijn bij schoolse activiteiten die buiten de lessen voor leerlingen de schooltijd maken tot een tijd vol mooie herinneringen.
 • Een afgeronde lerarenopleiding of studerend daarvoor. Of in de toekomst een bevoegdheid willen halen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Aard dienstverband: 0,8 fte in een tijdelijk dienstverband tot en met 31 juli 2024, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salarisschaal: afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO.
 • Voor persoonlijke (door)ontwikkeling kunnen medewerkers steun krijgen van ons eigen opleidingsteam.

De sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Marieke Leurink per mail: mleurink@ichthusdronten.nl. Solliciteren kan tot 8 december a.s.

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. 

Op de vacature is het actieve plaatsingsbeleid bij boventalligheid van toepassing.

Interne kandidaten hebben voorrang.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer